PUNTS DE CÀRREGA DE VEHICLES ELÈCTRICS

INSTAL·LEM EL TEU PUNT DE CÀRREGA

Disposem de diferents dispositius de càrrega en funció del tipus de càrrega que es vulgui realitzar (lenta, semiràpida, o ràpida).

GARATGES PRIVATS

Instal·lar un carregador de cotxe elèctric en un habitatge particular és fàcil i econòmic.

El fet d’instal·lar el carregador de cotxe elèctric al teu garatge et permetrà carregar el vehicle elèctric d’una forma ràpida, segura i intel·ligent, ja que el podràs programar remotament en tot moment per optimitzar el màxim els períodes de càrrega.

GARATGES COMUNITARIS

Instal·lar un dispositiu de càrrega en un garatge comunitari no és un problema, simplement s’ha d’informar a la comunitat i ningú et podrà impedir la instal·lació. Hi han diferents formes, però la més fàcil és tirar una línia des del teu propi comptador fins a la plaça de pàrquing i així tindràs el control absolut de la teva instal·lació.

EMPRESES

Fes un pas més cap a la sostenibilitat. Ens encarreguem del projecte, la instal·lació i la legalització de múltiples punts de càrrega perquè la teva flota estigui sempre apunt o per facilitar l’us del vehicle elèctric als treballadors.

Disposem de diferents solucions, et podem informar sense cap compromís.

BENEFICIA’T DEL PLA MOVES.

Ara és el moment, aprofita les ajudes del pla Moves III i estalvia’t fins a un 70% en la instal·lació del teu punt càrrega.

DEMANA UN PRESSUPOST

Envia’ns el formulari i ens posarem en contacte amb tu per concretar una visita i fer un estudi personalitzat.